výstavy,semináře,obchůdek....

29.01.2012 00:14

Velmi se omlouvám za neaktualizaci našich stránek…To je tak,když se panička rozhodne k podnikání,že si konečně splní svůj sen a otevře  obchůdek s květinkama. A tak už nezbýval čas pomalu na nic jiného,než na zařizování ,nakupování,uklízení…  Nyní  jsem konečně trochu zpomalila tempo ,takže ihned doplním nějaké novinky,jistě už jste zvědaví,o co jsem Vás za tu dobu ochudila týkajíc se našich prtích holek.. 

Ze všeho nejdříve bych Vám chtěla popřát do nového roku 2012 ,ať každého hřeje štěstí na duši ,zdravíčko ať slouží na 100 procent a ať zažíváte ty nejklidnější a nejspokojenější  chvíle každým dnem.

V listopadu 2011 jsme se zúčastnili dvoudenní intenzivky Obedience pod vedením Kristýny Vojkovské.

Protože venku už byla zima a sychravo ,trénovali jsme v kulturním domě , bylo nás asi deset týmů a náramně jsme si to užili. Zaměřili jsme se na určité cviky  z kategorií OB – Z až 3 a pilovali jsme je do detailů. Obedience mě i holkám stále přirůstá k srdci víc a víc a po tomto semináři jsme ji zase o kus blíž. Tímto děkuju Kristě za skvělé dva dny ,které nám věnovala a dávala cenné rady J

Abychom neusli na vavřínech , hnedka po dvoudenním tréninku jsme odcestovali do Nitry na výstavu psů ,kde se nám velmi zadařilo a Lolinka – Eliška z Velfíku si odnesla krásná ocenění ,v sobotu ve třídě otevřená získala V1,CAC,BOB a další den ve své třídě získala V1,CAC. 

Od prosince 2011 holky dostaly krátkou pauzu kvůli zařizování toho mého obchůdku, ale i tak jsou moc spokojené, protože teď můžou chodit s paničkou do práce a pomáhají ji vítat nové zákazníky J

V novém roce jsem si naplánovala s Eš a Ló hned několik akcí,o zážitcích z nich Vám určitě příště zase brzy napíšu…

—————

Zpět